Over ons


Elke hoek van je huis vertelt een verhaal - een verhaal van stijl, comfort en persoonlijke flair.

Bij House of Decor verweven we het artistieke erfgoed van Bohemian design, oftewel Boho. Aangevuld met items van Scandinavisch minimalisme. Onze online collectie nodigt je uit voor een esthetische reis waar elk meubelstuk en decoratiestuk een eigen narratief heeft.

Elk object in onze zorgvuldig uitgekozen assortiment is gemaakt met respect voor de ambachtelijke tradities, handgemaakt en veelal afkomstig uit Bali, waar ambachtslieden hun erfgoed en vakmanschap delen door middel van unieke stukken die elk interieur verrijken. waarbij elke vezel het verhaal van zijn oorsprong fluistert. Wij geloven dat ware luxe schuilt in de authenticiteit en de duurzame creatie van onze producten, waarbij elk item bijdraagt aan een bewuste en verfijnde leefomgeving.

Onze missie is om je te helpen bij het creëren van jouw ideale leefruimte : een oase waar elke hoek jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Wij kiezen onze collectie met een scherp oog voor kwaliteit, ambacht, duurzaamheid, esthetiek en schoonheid, zodat elk item een verhaal bijdraagt aan jouw ruimte.

House of Decor inspireert graag iedereen welke droomt van een huis dat hun unieke zelf uitdrukt. Jouw thuisverhaal begint hier, in onze wereld van zorgvuldig geselecteerde Boho schoonheid. Welkom bij Houseofdecor.nl, waar elk item een stap is naar het realiseren van jouw droom interieur.